ETUSIVU
JÄSENET
OHJELMISTO
KUVAGALLERIA
ÄÄNINÄYTTEITÄ
AJANKOHTAISTA
UUDET LAULAJAT
KUOROLAISILLE
YHTEYDENOTOT
LAHJOITUKSETYlläpito
Käyttäjä:

Salasana:


Uudet laulajat

 

Erityisesti mieslaulajista on pulaa!!Kuoroomme voi pyrkiä laulajaksi koelaulun kautta, yhteydenotot kuoronjohtajallemme, Pia Innala p. 040-5742110 tai pia.s.innala@gmail.com

 

Tervetuloa!Kuorolaisiltamme lainattua:


Kun kuulut kuoroon, sinulla on tuttu ja mukava, samanhenkinen viiteryhmä. Kun katsot kalenteriin, sinua tarvitaan - kuorossa. Laulaminen tekee hyvää niin sielulle kuin ruumiille. Kuorossa joudut opettelemaan uutta, mutta pääset nauttimaan myös onnistumisen elämyksistä. Ja pääset mukaan esityksiin, jotka tuottavat iloa ja hyvää mieltä kanssaihmisille. Siinä omatkin tunteet kulkevat joskus vuoristorataa.


Kuorolaulu on hauskaa kun ”jokainen laulaja kunnioittaa toinen toistaan” ja muutenkin, meillä on aina mukavaa ja hauskaa yhdessä laulaessamme, arkiset asiat unohtuvat harjoitusten ja esiintymisten ajaksi.  Jätkiä tarvittaisiin lisää kuoroon ensinnäkin tenoreita mutta saavat bassotkin tulla, missä te ootte jätkät..?


Tulin kuoroon, kun halusin laulaa - yhdessä on vahvempi - sinne sulautuu muiden ääniin eikä ole yksin. Upea harrastus ja musikaalisuus tietysti yhdistää - on konkreettisesti samalla aaltopituudella :) Ja onhan se tutkittu - musiikki tervehdyttää mieltä ja kroppaa - vaikka kyllähän me se tiedetään...


Ensinnäkin tykkään tosi paljon musiikista ja halusin kehittää lauluääntäni sekä oppia laulamaan stemmoissa. Kuorossa on kiva laulaa ja esiintyä ryhmän kanssa, yksin en uskaltaisi laulaa julkisesti. Kuorossa on sopivasti haastetta ja onnistumisen tunnetta kun ensin tuntuu ettei osaa yhtään mitään ja sitten kaikki pikkuiljaa alkaa oppia omat stemmansa ja biisit alkavat soimaan, siitä saa hyvät fibat :).


On ihanaa tuntea olevansa ikään kuin osa kuoronjohtajan soitinta, jonka taitavissa käsissä biisit alkavat löytää muotonsa ja hahmottua joksikin paljon ihanammaksi sävelkudokseksi, kuin alkuun oli tuntunut. On myös mukava haastaa itsensä.

 

Seuraa meitä Facebookissa
Seuraa meitä Facebookissa
Porkkalan Laulu - info@porkkalanlaulu.fi
Copyright©2012 Porkkalan Laulu
made by Finnweb